Wie zijn we?

You are here

Info over ons agentschap te Erps-kwerps vind je via deze link : http://www.kbcagent.be/vanderhulst-mees-bvba

Particulieren, instellingen en bedrijven, juist verzekerd.
Iedereen wordt bij ons op maat verzekerd. Voor particulieren omvat dit naast de klassieke verzekeringen ook soms heel specifieke opdrachten. Het verzekeren van sportactiviteiten, een collectie, een Stradivarius? Meer dan de helft van ons cliënteel bestaat uit instellingen en bedrijven. Elke onderneming heeft nood aan verzekeringen die toegespitst zijn op de aard van hun activiteiten. Voor hen is het belangrijk dat wij bijvoorbeeld alle vormen van transport verzekeren, elke vorm van beroepsaansprakelijkheid, het hele computerpark, winstderving, en ga zo maar door. Het is niet voor niets dat wij tot de grootste kantoren van KBC behoren. Dat legt ook gewicht in de schaal bij onderhandelingen en komt in de eerste plaats u ten goede.

Vandaag nog uw polissen in handen
Dankzij de rechtstreekse computerverbindingen kunnen wij onmiddellijk polissen opmaken of dekking verlenen. Iedere polis wordt u steeds persoonlijk overhandigd en indien nodig extra toegelicht.

Schade voorkomen
Met een doelgericht preventieprogramma kan u de risico's beperken. Daarom komen we, indien nodig, graag ter plaatse met deskundigen om advies uit te brengen. Als u de risico's beperkt dan verlagen wij uw verzekeringspremie.

Toch kan het gebeuren
Op het ogenblik dat er schade is tonen wij zeker wat we waard zijn. De schadedossiers worder verzorgd door specialisten met jarenlange ervaring. Zij onderhouden uitstekende contacten met expertisebureau's en advocaten. Daardoor kunnen wij vlot tot een regeling komen. Ruim 90% van de schadegevallen regelen wij trouwens zelf. Zo bent u zeker van een snelle vergoeding.

Onze medewerkers