Wie zijn we?

You are here

Verzekeringen Van der Wildt & Van Keer BVBA

Verzekeringen Van der Wildt & Van Keer BVBA werd opgericht door Geert van der Wildt, verzekeringsagent, 25 jaar actief in de sector en Kimberly Van Keer, verzekeringsagent en voorheen al jaren medewerker in het kantoor. Het kantoor kan terugvallen op meer dan 50 jaar ervaring in Buggenhout.

Verzekeringen Van der Wildt - Verbruggen werd in 1969 opgericht door Paul Van der Wildt. Het kantoor was de voortzetting van het ter ziele gegane agentschap Nuyts te Opdorp.
In 1984 werd overgestapt naar een vennootschap.

Op 1 februari 1993 werd zoon Geert Van der Wildt agent.

Na een periode van gestage groei werd in augustus 2000 het agentschap Verhelst Jozef overgenomen. In 2002 werd een nieuw pand aangekocht in de Kerkstraat te Buggenhout-centrum, waar het kantoor sinds september 2002 zijn vaste stek heeft.
In november 2002 werd dan een deel van het agentschap van VOF Van Praet overgenomen. In de zomer van 2006 werd het ander deel van dit agentschap naar ons overgedragen.

Op 6 januari 2003 werd Koen Vermeiren onze eerste medewerker Na de mutatie van Koen naar een andere functie eind 2006, werd Evi Pelegrin in maart 2007 aangesteld als commercieel-administratief bediende. Sinds 16 november 2012 werd Kimberly Van Keer onze tweede medewerker. Vanaf eind mei 2018 vervoegt An Van Mulders ons team in vervanging van Evi die een andere wending gaf aan haar beroepsloopbaan.

An is het eerste aanspreekpunt in het kantoor. Zij helpt de meeste cliënten direct een eind op weg. Zij zorgt ook voor de intake en opvolging van de schadegevallen, daarnaast bedient ze de particuliere cliënten.

Kimberly is het aanspreekpunt voor alle vragen over verzekeringspakketten voor gezin en beroep en voor de levensverzekeringen voor zelfstandigen en bedrijfsleiders. Sinds 1 januari 2019 is Kimberly KBC verzekeringsagent en zaakvoerder.

Geert is als verzekeringsagent en tevens zaakvoerder vooral actief in de dagelijkse bediening van zelfstandigen en ondernemingen. Maatwerk is hier het sleutelwoord. Verder gaat hij ter plaatse bij tal van schadegevallen zodat een vlotte regeling kan bespoedigd worden. Dankzij ruime volmachten van KBC en jaren ervaring kunnen heel wat schadedossiers door ons kantoor zelf geregeld worden.

Door de fusie in 1998 tot KBC werkt het verzekeringskantoor nauw samen met het KBC bankkantoor te Buggenhout. Zo verzorgen wij tevens het schadebeheer van de verzekeringspolissen die via de bank verkocht werden.

In al die jaren groeiden we uit tot een belangrijk verzekeringskantoor binnen de KBC-groep, waar naast een ruime vaste basis van particulieren, landbouwers en zelfstandigen, ook heel wat KMO's en zelfs grote ondernemingen in portefeuille zitten. Daarom werd ons kantoor in 2002 dan ook geselecteerd als Ondernemingsagentschap.

 

Onze medewerkers