Woongids voor kopen en (ver)bouwen

You are here

Maandag, 18 February, 2019 - 12:49

KBC-Woongids: gratis download - De KBC-Woongids is meer dan 160 pagina’s kennis en inspiratie & geldbesparend - Dit is dé leidraad voor een woning kopen of (ver)bouwen. Koop je een bouwgrond of een woning? In de KBC-Woongids vind je procedures die je het best volgt voor, tijdens en na de aankoop. Leer alles over het contract met de architect en de veiligheidscoördinator, de bouwaanvraag, de aansprakelijkheid van de aannemer, de leningaanvraag, de verzekering van je onroerend goed.

Omdat het leren van anderen van onschatbare waarde is heeeft KBC hier ruime aandacht voorzien. Hoe hebben anderen hun verbouwingen aangepakt? Wat ging er vlot, waar liep het mis? Via verhalen van lotgenoten verneem je het. Zo ben je gewapend met bruikbare kennis om jouw woonwensen optimaal te realiseren, want daar draait het tenslotte rond. 

Je kunt de Woongids gratis downloaden. Het enige wat je hoeft te doen is aanduiden of je al dan niet cliënt bent. Na het invullen van je gegevens, ontvang je een e-mail met een link waarmee je de KBC-Woongids op je computer kunt bekijken en/of opslaan.

Meer info